Fa'afefea ona Fa'aoga se Lomiga vevela 8 IN 1 (Fa'atonuga o La'asaga ta'itasi mo mitiafu, pulou ma ipu)

Fa'afefea ona Fa'aoga se Lomiga vevela 8 IN 1 (Fa'atonuga o La'asaga ta'itasi mo mitiafu, pulou ma ipu)
Folasaga:
O le 8 in 1 heat press machine o se meafaigaluega fa'apitoa e mafai ona fa'aoga e fa'asolo ai mamanu i luga o mea eseese, e aofia ai mitiafu, pulou, ipu, ma isi mea.O lenei tusiga o le a tuʻuina atu se taʻiala taʻitasi i le auala e faʻaaoga ai se masini lomi vevela 8 i le 1 e faʻafeiloaʻi ai mamanu i luga o nei mea eseese.

Laasaga 1: Seti le masini
O le laasaga muamua o le seti saʻo o le masini.E aofia ai le faʻamautinoaina o loʻo faʻapipiʻi le masini ma ki, fetuutuunai tulaga o le mamafa, ma seti le vevela ma le taimi mo le fesiitaiga manaʻomia.

Laasaga 2: Saunia le mamanu
Sosoo ai, saunia le mamanu o le a faʻafeiloaʻi i luga o le mea.E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaogaina o se komipiuta ma mamanu polokalame e fatu ai se kalafi poʻo le faʻaaogaina o mamanu na faia muamua.

Laasaga 3: Lolomi le mamanu
A uma ona fai le mamanu, e tatau ona lolomi i luga o le pepa fesiitaiga e faaaoga ai se lomitusi e fetaui ma le pepa fesiitaiga.

Laasaga 4: Fa'atulaga le mea
O le taimi lava e lolomi ai le mamanu i luga o le pepa fesiitaiga, ua oʻo i le taimi e faʻatulaga ai le mea o le a maua le fesiitaiga.Mo se fa'ata'ita'iga, afai e tu'u i luga o se mitiafu, ia mautinoa o lo'o fa'atotonu le ofutino i luga o le laulau ma o lo'o sa'o le fa'atulagaina o le pepa fa'aliliu.

Laasaga 5: Fa'aoga le fesiitaiga
A fa'atulaga sa'o le mea, ua o'o i le taimi e fa'aoga ai le fesiitaiga.Faʻaititia le pito i luga o le masini, faʻaoga le mamafa talafeagai, ma amata le faʻagasologa o le fesiitaiga.Ole taimi ma le vevela fa'atulagaina o le a eseese e fa'atatau ile mea ole fa'aliliuina.

Laasaga 6: Aveese le pepa fesiitaiga
A uma le faagasologa o le fesiitaiga, aveese ma le faaeteete le pepa fesiitaiga mai le mea.Ia mautinoa e mulimuli i faatonuga mo le pepa fesiitaiga ina ia mautinoa e le afaina le fesiitaiga.

Laasaga 7: Toe fai mo isi mea
Afai e fesiita'i i aitema se tele, toe fai le faiga mo mea taitasi.Ia mautinoa e fetuutuunai le vevela ma le taimi fa'atulagaina pe a mana'omia mo mea taitasi.

Laasaga 8: Faʻamama le masini
A maeʻa ona faʻaogaina le masini, e taua le faʻamamaina lelei ina ia mautinoa o loʻo faʻaauau pea ona galue lelei.E aofia ai le solo i lalo o le ipu ma isi mea i se ie mama ma aveese so'o se pepa fesiita'i o totoe po'o otaota.

Fa'ai'uga:
O le fa'aaogaina o se masini lomi vevela e 8 i le 1 o se auala sili lea e fa'afeiloa'i ai mamanu i luga ole laiga eseese.E ala i le mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatala atu i luga, e mafai e soʻo se tasi ona faʻaogaina se masini lomitusi vevela 8 i le 1 e fai ai mamanu faʻapitoa i mitiafu, pulou, ipu, ma isi mea.Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga, o avanoa mo mamanu faʻapitoa e le gata.

Keywords: 8 i le 1 vevela lomitusi, fesiitaiga mamanu, fesiitaiga pepa, mitiafu, pulou, ipu.

Fa'afefea ona Fa'aoga se Lomiga vevela 8 IN 1 (Fa'atonuga o La'asaga ta'itasi mo mitiafu, pulou ma ipu)


Taimi meli: Iul-03-2023
WhatsApp Online Chat!