Clamshell vs Swing Away Heat Press: O le fea e Sili?

Afai o loʻo e faʻatautaia se pisinisi lomitusi mitiafu poʻo soʻo se isi ituaiga pisinisi lomitusi i luga ole manaʻoga, o le masini autu e taulaʻi i ai o se masini lolomi vevela lelei.

E na'o le fesoasoani a le masini lomi vevela sa'o, e mafai ona e fa'ataunu'uina uma mana'oga a au tagata fa'atau ma tu'uina atu ia i latou oloa lelei o lo'o latou totogiina ai oe.

O le mea muamua e fai i se tasi o nei mamanu lomitusi, o le mea lea, o le teu faʻafaigaluega i lemasini lomi vevela taumatau.

Ituaiga eseese o masini lomi vevela

E tele ituaiga masini lomi vevela e mafai ona e filifili mai ai, e tofu lava ma a latou lava foliga ma mamanu.

E ui o nisi e sili atu ona fetaui mo lomitusi mama ma uta amateur, o loʻo i ai nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona lolomi i le 100 mitiafu i le aso.Le ituaiga masini lomi vevela e te manaʻomia e faʻalagolago i lau galuega ma le ituaiga pisinisi e te faʻatautaia.

O masini lolomi vevela e mafai ona tusilima pe otometi;e mafai ona laʻititi e ofi i luga o se laulau, pe lapoʻa e fetaui ma lau faletaavale atoa.E le gata i lea, o nisi masini lomi vevela e mafai ona galue i luga o se mea e tasi i le taimi, ae faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e galue i luga o mitiafu e ono i le taimi e tasi.

O le ituaiga masini e tatau ona e faʻatau e faʻalagolago i lau pisinisi ma ou manaʻoga patino, aua e tele naua filifiliga iinei.

Clamshell vs. Swing-Away Heat Press Machines 

E mafai ona i ai se isi eseesega i masini lomi vevela e faʻalagolago i luga o le ipu pito i luga, ma pe faʻafefea ona tapunia.

E lua ituaiga autu o nei masini e fa'atatau i lenei fa'ata'ita'iga fa'apitoa: o le masini lomi vevela clamshell ma le masini lomi vevela swing-away.

Masini Lomi Aasa Uila

Faatasi ai ma se masini lomi vevela, o le pito i luga o le masini e matala ma tapuni e pei o se auvae poʻo se atigi pipi;ua na o le alu i luga ma lalo, ae leai se isi ala.

A'o e fa'aogaina lea ituaiga masini, e tatau ona e tosoina le pito i luga i luga e galue ai i lou mitiafu pe fa'afetaui, ona toso lea i lalo pe a e mana'omia le vaega pito i luga.

O le pito i luga o le masini ma le pito i lalo e tutusa lelei lava, ma e fetaui lelei.O le vaega pito i luga e na'o le alu i luga pe a mana'omia ona fetuunai le mitiafu o lo'o taoto i le pito i lalo, ona toe fo'i mai lea e toe oomi i le pito i lalo.

Tulaga lelei o masini Clamshell 

O se tasi o fa'amanuiaga autu o masini lomi vevela clamshell o lo latou faʻaogaina tele avanoa.Afai ei ai sau faʻafitauli i le avanoa ma ua e filifili i luga o se masini lomi vevela laʻititi e mafai ona faʻatutu i luga o se laulau, o le fofo sili o le mauaina lea o se masini sifi.

E mafua ona o le pito i luga o lenei masini e matala i luga, o lona uiga e te le manaʻomia se avanoa faaopoopo i le masini.Tusa lava pe na e tu'u lau masini lomi vevela clamshell i se mea e aunoa ma se inisi se tasi o avanoa fa'aopoopo i le agavale po'o le taumatau, e mafai lava ona e galue i ai aua pau lava le mea e te mana'omia o le avanoa i luga.

E le gata i lea, o nei ituaiga masini lomi vevela e faigofie mo tagata amata ona galulue i ai.E faigofie ona galulue fa'atusatusa i isi ituaiga masini, aua e faigofie fo'i ona fa'atulaga.

E la'ititi fo'i masini lomi vevela Clamshell ma e lava le avanoa mo au mea faigaluega, mea e fa'aoga ma sapalai, tusa lava pe ua e fa'atutuina le masini i luga ole laulau.

I le taimi lava e tasi, o masini lolomi vevela clamshell e masani ona taugofie pe a faʻatusatusa i le swing-away poʻo isi ituaiga masini.E itiiti ni vaega fe'avea'i ma e mafai moni lava ona fa'avave lau galuega.

Faatasi ai ma nei masini, e tatau ona e toso le pito i luga ma lalo, faʻatusatusa i isi masini, e faʻafaigofie ma vave ai le gaioiga.E mafai ona e galue i le tele o mitiafu i le aso e tasi ma fa'auma le tele o fa'atonuga i se masini lomi vevela clamshell, nai lo se isi lava ituaiga masini.

Le lelei o masini Clamshell

Ioe, faatasi ai ma nisi masini lomi vevela, o le vaega pito i luga e alu i luga na o sina avanoa, e aunoa ma le tele o avanoa i le va e galue ai.

Afai e te manaʻo e faʻanofo pe fetuutuunai le mitiafu o loʻo e galue ai, pe tuʻu se mea fou, e tatau ona e faia i totonu o se avanoa laʻititi.

Faatasi ai ma masini lomi vevela, e tele atu le avanoa e mu ai ou lima.A e galue i lou mitiafu o lo'o taoto i le pito i lalo o le masini, o le a le tele se va i le va o le pito i luga ma le pito i lalo.

O lona uiga afai e te le fa’aeteete, e mafai ona pa’i fa’afuase’i ou lima po’o isi vaega o lou tino i le vaega pito i luga-lea e masani ona vevela a’o galue le masini-ma mu ai.

O le isi fa'aletonu tele o le masini lomi vevela clamshell ona e tasi le latou fa'amau i le tasi itu, e le mafai ona e tu'uina le aofa'i tutusa o le mamafa i vaega uma o le mitiafu.

O le mamafa e masani lava ona sili atu i le pito i luga o le mitiafu, latalata i faʻamau, ma faasolosolo malie i lalo.E ono fa'aleagaina i nisi taimi le mamanu pe afai e le mafai ona e tu'u tutusa le mamafa i vaega uma o le mitiafu.

Masini Lomi Vevela

I le isi itu, i masini lomi vevela vevela, o le pito i luga e mafai ona sasau e matua mamao ese mai le pito i lalo, o nisi taimi e oʻo atu i le 360 ​​tikeri.

Faatasi ai ma nei masini, o le vaega pito i luga o le masini e le na o le tautau i luga o le pito i lalo, ae mafai ona aveese mai le ala, ina ia mafai ai ona e maua atili avanoa e galue ai.

O nisi masini lomi vevela e mafai ona fa'agaoioi i le itu taumatau po'o le fa'afeagai i le itu-kuti, a'o isi e mafai ona si'i uma i le 360 ​​tikeri.

Tulaga lelei ole Swing-Away Heat Press Machines

O masini swing-away e sili atu le saogalemu e faʻaoga nai lo masini clamshell, aua o le pito i luga o le masini e mamao ese mai le pito i lalo pe a e galue.

O le vaega pito i luga ole masini lomi vevela o le mea lea e masani ona matua vevela pe a ki le masini, ma e mafai ona afaina ai lou lima, foliga, lima poʻo tamatamailima.

Ae ui i lea, i masini swing-off machine, o le pito i luga e mafai ona liliu ese atoa mai le pito i lalo, ma tuʻu ai se avanoa tele e te galue ai.

Ona o le pito i luga o nei ituaiga masini e mafai ona sūsū ese mai le pito i lalo, e te maua se vaaiga atoa o lou mitiafu i le pito i lalo.Faatasi ai ma se masini si'osi'u, e ono fa'alavelaveina lau va'aiga o lou mitiafu;atonu e mafai ona e vaʻaia lelei le pito i lalo o le mitiafu, faʻatasi ai ma se vaʻaiga faʻalavelave i le ua ma lima.

Faatasi ai ma le masini swing-away, e mafai ona e aveese le pito i luga ole masini mai lau vaai ma maua se vaaiga le faʻalavelaveina o lau oloa.

Fa'atasi ai ma se masini lomi vevela, e tutusa le mamafa ma tutusa i vaega uma o le mitiafu.O le faʻamau e mafai ona i ai i le tasi itu, ae ona o le mamanu, o le paʻu pito i luga atoa e sau i lalo i le pito i lalo i le taimi e tasi, ma tuʻuina atu le mamafa tutusa i le mea atoa.

Afai o lo'o e fa'aaogaina se ofusa e sili atu ona taufaa'ole'ole, e pei o se mea e ese mai i le mitiafu, pe afai o lo'o e fuafua e lolomi lau mamanu i se isi vaega o le mitiafu se'i vagana le fatafata, e faigofie ona tu'u le ofusa i luga o le mitiafu. pito i lalo ole masini.

A o le vaega pito i luga o le masini e mafai ona sasau ese atoa mai le pito i lalo, o loʻo ia te oe le laulau pito i lalo e matua saoloto lava e galue ai.E mafai ona e faʻaogaina le avanoa avanoa e tuʻu ai soʻo se ofusa i soʻo se auala e te manaʻo ai i luga ole laulau pito i lalo.

Le lelei ole Swing-Away Heat Press Machines

E masani ona tele atulaasaga i le faʻaaogaina o se tasi o nei masini.E sili atu ona fetaui i se tagata faʻaoga poto masani nai lo se amataga;e tatau ona e mulimulitaia nisi laasaga e faatino ai se masini lomi vevela swing-a ese pe a faatusatusa i se masini clamshell.

O se tasi o fa'aletonu pito sili ona leaga o le masini lomi vevela o le latou mana'omia le tele o avanoa e fa'agaioi ai.E ui e faigofie ona e tu'u se masini si'osi'u i se tulimanu po'o se itu, po'o luga o se tama'i laulau, e te mana'omia le tele o avanoa fa'ata'amilo i le masini mo se masini lomi vevela.

E tusa lava pe e te tuʻuina le masini i luga o le laulau, e tatau ona e mautinoa o loʻo lava le avanoa i le masini mo oe e faʻaogaina ai le pito i luga o le masini.

Atonu e tatau ona e tu'u le masini i le ogatotonu o le potu nai lo le tulimanu po'o se itu pe afai e iai sau masini tele.

O masini lomi vevela fa'afefe e le tele e feavea'i.E sili atu ona talafeagai mo tagata faʻaoga poto masani nai lo tagata amata, sili atu ona faigata ona faʻatulagaina ma e le malosi e pei o le fausiaina o masini lomi vevela.

ClamShell vs Swing Away Heat Press 2048x2048

Fa'atusatusaga i le va o Masini Lomi vevela o le A'ei ma le Swing-Away

O masini lolomi vevela clamshell ma masini lomi vevela swing-away e iai o latou lava lelei ma faʻaletonu, ma e lelei (pe leaga) i latou auala eseese.

O se masini lomi vevela clamshell e sa'o mo oe:

  • ① Afai o oe o se tagata amata;

  • ② Afai e le tele sou avanoa

  • ③ Afai e te manaʻomia se masini feaveaʻi

  • ④ Afai e faigofie au mamanu

  • ⑤ Afai e te manaʻo i se masini lavelave ma

  • ⑥ Afai o le tele o oefuafua e lolomi i mitiafu

I le isi itu, e tatau ona e mauaina se masini swing-away:

  • ① Afai e lava lou avanoa ile masini
  • ② Afai e te le mana'omia se mea e feavea'i
  • ③ Afai e te mana'o e galue i isi ituaiga o lavalava e ese mai i mitiafu
  • ④ Afai e te manaʻo e galue i mea mafiafia
  • ⑥ Afai e lavelave au mamanu
  • ⑦ Afai e te fuafua e lolomi se vaega tele o le ofusa poʻo luga o le ofusa
  • ⑧ Afai e te manaʻo ia tutusa le mamafa ma tutusa i vaega uma o le ofusa

I se faapuupuuga, e manino lava o se swing-offlolomi vevela o le mea lea e te manaʻomiape afai e te manaʻo i lau galuega ia sili atu ona faʻapitoa ma sili atu ona lelei.

Mo se amataga ma mo mamanu faigofie, o se masini clamshell atonu e lava, ae mo se auala sili atu faʻapolofesa i lomitusi, e tatau ona e faʻaogaina se masini lomi vevela.


Taimi meli: Iuni-09-2021
WhatsApp Online Chat!