Heat Press Machine Aʻo 2022 – Pehea e hoʻohana ai i ka mīkini paʻi wela uila - nā pā haʻahaʻa wikiwiki

Ma kēia aʻoaʻo mīkini paʻi wela, e aʻo ana ʻoe pehea e hoʻohana ai i kēia mīkini paʻi wela uila māhoeHoʻohālike # B2-2NPro-Max.Loaʻa iā Heat Press Machine Tutorial he 7 + 1 wikiō, e ʻoluʻolu e hoʻopaʻa inoa i kā mākou YouTube channel e hoʻomau.

Video 1. Hōʻikeʻike holoʻokoʻa

Video 2. Hoʻonohonoho Papa Manaʻo

Video 3. Hana & Hoʻomaka

Video 4. Hoʻonohonoho hoʻonohonoho Laser Alignment

Video 5. Nā Papa Haʻahaʻa wikiwiki

Video 6. Pa'i 'A'ahu ​​(Textiles Substrates)

Wikiō 7. Paʻi Keramics (Paʻa Paʻa Paʻa)

Wikiō 8. Nāmua ma ka mana 2023

Ma kēia wikiō aʻoaʻo, e hoʻolauna mākou ma luna o 10 Quick Lower Platens!Me kēia mau papa haʻahaʻa wikiwiki, hiki iā ʻoe ke hana i nā noi like ʻole.ʻAʻohe mea ʻaʻahu makua a keiki paha, nā tile seramika he nui, a me nā substrates ʻē aʻe.

● 12 x 12cm Lepili Papa

● 18 x 38cm Pāluʻu Pāluʻi

● 12 x 45cm Sleve Plate

● 30 x 35cm Pāluʻi Pāluʻi Pāluʻi

● 12 x 36cm Papa Kamaa

● Φ18cm Papa Poe

● HP Tag Alone Platen

● Pāpā lima lima ʻelua

● Hiki ke hoʻomaʻalili i ka pā

● Kāpena Papa

● Umbrella Platen

00:00 - Nānā i nā Mokuna i hala

00:25 - Hoʻomaka ma nā pā haʻahaʻa

01:10 - Hoʻomaka ma ka Sleeve Platen

01:45 - Intro on HP Tag Alone Platen

04:35 - Nā Papa Haʻahaʻa ʻē aʻe

I nā mokuna i hala, ua hoʻolauna mua mākou i nā hana he nui o kēia mīkini me ka mea hoʻoponopono, a ʻike pū ʻia ʻoe i nā kikoʻī i loko o ka pahu, ʻelua ʻano hana hana, ka wāwae wāwae, ka hōʻailona laser a pēlā aku.

I kēia lā,E hoʻolauna aku au iā ʻoe i kahi hana ʻē aʻe o kēia mīkini, ʻo ia ke ʻano o nā platens hoʻololi.ʻO ka hapa nui o nā mea kūʻai aku e waiho i kā lākou noi no ka multi-function i loko o ka mīkini hoʻokahi, e like me "Pono wau i kahi platen kāmaʻa", "Pono wau i kahi pāpale lima", "Pono wau i kahi platen lepili" a no ka trouser etc. No kēia mīkini , ua hoʻolālā mua mākou i kēia mau hale i loko.No laila, i kēia manawa e hōʻike aku wau iā ʻoe i kahi hana ʻē aʻe o kā mākou platens.ʻO ka mea mua aʻu e makemake ai e hoʻolauna iā ʻoe ʻo ia kēia.ʻO 18 * 38cm ka nui, i hoʻolālā ʻia no ka paʻi lima lima, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa nā hoʻolālā ma kou lima e kēia pālima lima.No ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā hoʻolālā, ʻeā?No ka mea, ʻike ʻoe i ka nui kumu o ka platen he 40 * 50cm.ʻAʻole kūpono ia no nā lole ʻē aʻe e like me nā lima lima, nā pālule a me nā lepili.No laila, pono kēia ʻano ʻano platens hiki ke hoʻololi ʻia.ʻO kekahi aʻu e makemake ai e hoʻolauna ʻo ia kēia.ʻOi aku ke kaumaha, e ʻoluʻolu e kali i kekahi minuke, no ka mea, he kaumaha iki ke kaumaha o kēia, no laila ke kau nei au ma ʻaneʻi.ʻO ka inoa o kēia papa?Ua kapa mākou iā ia ʻo tech-along platen.No kēia pāpale, i hoʻohanaʻia e paʻi i ka hoʻolālā ma ke kikowaena o nā t-shirts , a me kēia māhele, hiki iāʻoe ke paʻi i ka lepili, e like me kēia, ka lepili ma ke kola, he 2IN1 platen.A i kēia manawa e hōʻike wau iā ʻoe pehea e kau ai i kaʻu mīkini, e kali i kahi minuke.

ʻO ka mea mua, e nānā i kēia ʻāpana, e ʻike ʻoe he nob ma aneʻi, pono mākou e hoʻololi iā ia e wehe.E kala mai, no ka mea ʻaʻole hiki iaʻu ke ʻike i ka lalo, no laila pono wau e hoʻāʻo hou.A e ʻike ʻoe ma ʻaneʻi, aia kahi kaula ma lalo o ka pā.Hiki iā mākou ke waiho ma ʻaneʻi a hoʻohana i ka nob ʻeleʻele e hoʻoponopono ai.I kēia manawa, e hoʻololi au i kahi pāpaʻi, aia nō hoʻi kēia i kahi kaula ma ka mīkini, e like me kēia, pono ʻoe e ʻimi i ke kūlana kūpono o ke kikowaena a hoʻokomo i ke kaula i loko ma ʻaneʻi.

ʻAʻole i pau kēia i kēia manawa, no laila pono mākou e hoʻohuli i ka nob ʻeleʻele e paʻa.No laila, ʻaʻole ia e haʻalulu i ka wā hoʻohana.ʻO kēia ka mea mua aʻu e makemake ai e hōʻike iā ʻoe a e haʻi hou: 1. e hoʻohuli iā ia e wehe, 2. e huki i waho, 3. kau ma luna o ka pākaukau a hoʻololi i kekahi.E like me ka Trouser tech-alone, no ka mea kaumaha loa ia no laila pono wau e ʻimi i ke kūlana kūpono e like me kēia.Ma hope o ka hoʻokomo ʻana, e hoʻohuli i ka nob e hoʻoponopono, i ʻole e haʻalulu maʻalahi.Ma mua o ka hiki iā mākou ke hoʻomaka i ka hoʻoili wela.Ma waho aʻe o kēia mau ʻano pāpaʻi ʻelua, loaʻa iā mākou nā ʻano papa like ʻole e like me kēia.Hiki iā ʻoe ke ʻike i nā kikoʻī ma aneʻi: ka lepili, ka lima, ka ʻaʻahu, nā kāmaʻa, ka ʻenehana a pēlā aku.No laila, inā makemake ʻoe i kā mākou mīkini paʻi wela, mai poina e hoʻohui i kēia mau platens i kāu kauoha.Ike 'oe mahope!

Eia ka loulou huahana, lawe i ka home i kēia manawa!

Paʻi Wela Loa

CraftPro Heat Press 

Mug & Tumbler Press

Ka Paʻi Paʻi hope loa 

Hoalohaloha

Facebook:https://www.facebook.com/xheatpress/

Email: sales@xheatpress.com

WeChat/WhatsApp: 86-15060880319

#palapalapalapala #paʻi wela #paʻi wela #paʻiʻaʻaʻaʻahu #paʻa pāʻani #kaʻaʻaʻaʻaʻa #paʻi paʻimaha #paʻi ʻaʻahu #mekinikawela

Heat Press Machine Tutorial 2022 - Pehea e hoʻohana ai i ka mīkini paʻi wela uila - nā pā haʻahaʻa wikiwiki

Ka manawa hoʻouna: Dec-21-2022
WhatsApp kamaʻilio pūnaewele!